Masszázs

_MG_4922retusA masszázs a test felületén kézzel kivitelezett tevékenység, amely módszeres, rendezett és adagolt erejű fogássorozatból áll. A masszázs ősi, ösztönös művelet, az emberiség gyógyító eljárásainak egyik legősibb módja. legrégebbi adatok i. e. . Hatására a szervezetben bonyolult és egymással sokban összefüggő változások jönnek létre.

Fokozódik a vér- és nyirokkeringés, ezáltal megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, hegesedések. Javul az izmok vérellátása, javítható az izom rugalmassága, növelhető a teljesítménye és csökkenthető vagy megszüntethető az izomzat fokozott tónusa. Elősegíthetjük az ízületek felszabadítását, így visszaállítjuk a normális mozgáskészséget. Fokozódik az anyagcsere. Hatással van az idegrendszerre.

Eredményessége függ a fajtájától, a különböző masszázsfogásoktól, a fogás összetételétől és az alkalmazás ritmusától.

_MG_4930retusSVÉD MASSZÁZS:

Választható: teljes testmasszázs, hátmasszázs, koncentráltan nyaki, vállövi masszázs.

A svéd masszázs simítások, dörzsölések, gyúrások, vibrálások és ütögetések fogássorozatából áll.


_MG_4904retusFRISSÍTŐ MASSZÁZS

Egészséges, de keveset mozgó emberek felfrissítését szolgáló masszázs. Igen kedvező hatású azok számára, akik ülőmunkát végeznek. Masszázs közben olyan élettani hatások keletkeznek, melyeknek egy része hasonló az erősebb testmozgás, sportolás közben a szervezetben létrejövő hatásokhoz.

Hatása: kellemes közérzetet biztosít, csökkenti a fáradtságot, de nem helyettesítheti a rendszeres testmozgást, a sportot.

_MG_4927 – helyreállítva retusRELAX MASSZÁZS

Fantasztikus illatvarázsban (citromfű, narancs, fahéj), halk meditációs zenére történő gyenge-közepes erősségű masszázs.

Célja és hatása: a vérkeringés és az anyagcsere fokozása mellett (enyhébb intenzitású, mint a svéd masszázs vagy a frissítő masszázs esetében) a testi és lelki harmónia helyreállítása.

Ellenjavallatai: megegyeznek a masszázs általános ellenjavallataival

_MG_4887retusLÁVAKÖVES (meleg) MASSZÁZS

A meleg köves terápia több ezer éves múltra tekint vissza. A kezelés segíti az energiaáramlást, a stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenítést, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot. Rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A masszázs előmelegített, és a masszázs alatt is folyamatosan melegített különböző nagyságú lávakövekkel történik, közvetítő anyag (olaj) segítségével. Halk, kellemes meditációs zenére történő, lassú mozdulatokból álló masszázs. A legősibb módszerekkel hozza egyensúlyba a testi és lelki energiákat.

Ez egy különleges szolgáltatás az ellazulásra és jó közérzetre vágyó vendégek számára.

CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS_MG_4934retus

A kakaó már a maják kora óta mennyei éteknek számít. A testen kívül és belül is jótékony hatású. A kakaó nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidot, amely gátolja az öregedésért felelős szabad gyökök képződését.

Ez a masszázsfajta hidratál, tonizál (feszesít), bőrpuhító, revitalizáló, serkenti az endorfin (boldogsághormon) termelését.

A masszázs 100% organikus kakaóvaj tartalmú, frissen készített csokoládés masszázskrémmel történik.

A csokoládés masszázs valódi kényeztetés a testnek és léleknek.

BEJELENTKEZÉS ELŐTT VEGYE FIGYELEMBE  A MASSZÁZSOK  ELLENJAVALLATAIT !!!!!

Ellenjavallatok: láz, fertőző betegségek, heveny reumatikus és egyéb gyulladások, friss traumatikus sérülés, visszérbántalmak, mélyvénás trombózis vérzékenység (Sincumar, Marcumar szedése), epilepszia, szívbetegség, pacemaker, fertőző bőrbetegség, egyéb fertőző betegség, rosszindulatú daganat, csontritkulás előrehaladott fázisa, menstruáció első két napja, terhesség, alkoholos, drogos állapot.

No Comments

Post a Comment